About

Gergely Gréta – Egy makói származású, kisvárosi lány vagyok, aki a mindennapjait Szegeden tölti. Amióta az eszemet tudom élek-halok a divatért, a szüleim mindig is mondták, hogy szívesebben etetnek, mint ruháznak.

Az öltözködés mindig is főszerepet kapott nálam, előfordult, hogy naponta akár négyszer is átöltöztem, ez mára azonban már normalizálódott . Általában egy hangsúlyosabb ruhadarab vagy kiegészítő ad ihletet, elég egy különleges cipő és máris vizualizálódik előttem hozzá egy komplett szett. Nyilván ezért van, hogy minden vásárláskor több zacskóval távozom, mint amennyi be volt tervezve.

Ami eddig legjobban meghatározta az életem az a klasszikus balett, hiszen 16 évig mindennap ezzel keltem és feküdtem, de sajnos egy sérülés miatt abba kellett hagynom. Eddigi pályafutásom során a Pécsi és Szegedi Nemzeti Színházban balett-táncosként próbáltam ki magam, ebből adódóan a művészet és a kreativitás nagyon közel áll hozzám. A balett megköveteli az igényes, esztétikus megjelenést, ezáltal egy nagyon kifinomult stílust képviselek. Természetesen a sportosabb, kényelmesebb vonalat is szeretem, de olyankor is figyelem, hogy minden összhangba legyen. Jelenleg a Szegedi Tudomány Egyetem média szakos hallgatója vagyok, mivel a jövőben műsorvezető/szerkesztőként szeretnék dolgozni.

Miután ennyire szeretek öltözködni, úgy gondoltam, hogy itt a blogon keresztül megosztom veletek, a főként “street style” vonalon összeállított szetteket. Elsősorban a divatról fog szólni a blog, de ezen kívül biztos vagyok benne, hogy utazásról, szerelemről, egyszóval ilyen „lifestyle” témákról is lesznek bejegyzések. Igyekszem minőségi anyagokat produkálni, és olyan szetteket összeállítani, amelyek közül mindenki megtalálja a kedvére valót és tud belőle inspirációt gyűjteni.