Divat

How to wear neon in 2019

Itt vagyok újra és ahogy én is, úgy a ’90-es évek neon trendje is visszatért. Akkoriban leginkább csak az elektronikus zene hívei viselték ezeket a harsány színeket, mára pedig már jóformán mindenki. Bár sokaknak ez már „too much”, mert nagyon hivalkodó és épp ezért automatikusan hasonló személyiséget társítanak hozzá az emberek, de ez hülyeség‼Ne legyünk már ennyire előítéletesek, sztereotipikusak‼ A felszínes általánosítás mellett egyébként is jellemző ránk, hogy sznobok vagyunk, amivel leginkább akkor szembesültem, amikor a fotózás előtt neonszínű körmöket csináltattam.💅🏻 Mit ne mondjak a villamoson, a boltban, az utcán vagy éppen amerre jártam, mindenki a körmeimet nézte, és ahogy azt a tekintetekből leszűrtem elég megbotránkozóan, de nyilván én ilyenkor csak jót mosolyogtam és kicsit vállon veregettem magam, hogy addig jó, amíg én nem ilyen vagyok.

A körmök mellé még hogy fokozzam felvettem a neon színű garbót is, gondolhatjátok, hogy néztek rám az emberek… . Imádom az ilyet, sőt élvezem is, de kicsit szomorú és elgondolkodtató, hogy egyes emberek miért néznek ilyenkor felháborodva, azért mert más az ízlésünk.😩🤦🏻‍♀️ Nem tudom tisztába vannak- e azzal, hogy 2019-et írunk⁉ Mindenesetre nem kell különösebben velük foglalkozni, ilyenkor én is csak megemelem az állam és elégedetten tovább sétálok.

Szóval, miután így kidühöngtem magam, elárulom, hogy őrült menő ez a szín. Nekem speciel a neon zöld a kedvencem, de a narancs vagy a pink is bármikor jöhet. Ezeket bátran kombinálhatjuk fehér, fekete vagy éppen farmer színekkel és nem utolsó sorban, ha fáradtak, sápadtak vagyunk, akkor felkapjuk valamelyik neon felsőnket és máris jobb színünk lesz. A jól bevált fehér platform edzőcipővel soha nem lehet mellényúlni és természetesen a nagy kedvenc övtáska se maradhatott le a képekről. Ha hiszitek, ha nem abba a táskába belefér: telefon, pénztárca, kulcs, zsebkendő és még esernyő is. Drága Panka barátnőm minden alkalommal ledöbben, hogy mégis hogy fér ennyi minden abba a pici táskába.😳 A drapp mellénnyel pedig próbáltam kicsit tompítani az erős színen, de szerintem sikerült is, és végül a fotózás helyszínéhez is jobban passzolt így a szett.

📸: Popál Balázs

Garbó: Bershka
Mellény: Bershka
Nadrág: Bershka
Cipő: Pull&Bear
Övtáska: Stradivarius
Nyaklánc: Stradivarius