Divat

Knit for the transitional season

Az ősz beköszöntével, szeretem kicsit felfrissíteni a ruhatáramat melegebb ruhadarabokkal. Jó szokásomat idén is megtartottam, bár nem gondoltam volna, hogy még novemberben sem lesz rájuk szükség.??‍♀️ Még jó hogy nem kapkodtam el a csizmavásárlást, ellenben ahogy magamat ismerem, az sem fog elmaradni.??

Amiben biztos voltam, hogy be kell szereznem az a nagy kötött pulcsi, és tádááám meg is lett. Gondolkoztam, hogy a szürke vagy a törtfehér színűt hozzam el, de végül az utóbbinál maradtam, mivel szövetkabátnak viszont szürkét választottam. Így ha a kettőt együtt szerettem volna felvenni, akkor úgy néztem volna ki, mint egy szürke kisegér.? Egyébként még egy barna kabátot is szeretnék, de még sehol nem találtam az igazit, de ami késik, az nem múlik…(remélem Apa is így gondolja)!??‍?

Megmutatom nektek az új kedvenc kiegészítőm is, azaz az övtáskám. Imádom, még Mallorcán vettem, de nem tudok tőle szabadulni, amikor csak lehet, rajtam van. Lehet nem sok funkciója van, de minek is az, ha mutatós meg vagány akkor ez épp elég indok. ? Különben, ha bulizni megyünk és nincs kedvem szorongatni a borítéktáskát, akkor tökéletes helyette, picike, de mégis elfér benne minden, ami egy buliba kellhet.?? A kígyóbőr minta pedig már csak hab a tortán, odáig meg vissza vagyok ezért a mintáért, szóval bármi jöhet ebben a témában.? De ha már a mintánál tartunk, akkor gyors megemlítem a harisnyámat. Ugye milyen pöpec?? Megtanultam, hogy az ilyen darabokon nem szabad gondolkodni, hogy megvegyük vagy sem! Bele kell tenni a kosárba, mert utána csak megbánnánk és őrlődnénk magunkban, hogy miért nem vettük meg.??

Kabát: Mango
Kötött ruha: Zara
Övtáska: Mango
Harisnya: Calzedonia

?: Wilhelm Laura Photography