Divat

Coffee in my Hometown ☕

Jézusoooom…? Több mint egy hónapja nem jelentkeztem új bejegyzéssel, sajnálom is nagyon, de egyszerűen annyi minden történt, hogy hosszú lenne felsorolni is. Na, de nem ússzátok meg nélkülem, mert itt vagyok és hoztam nektek, egy számomra érzékenyebb, kis történetet.?

Szerintem mindenkit feltölt, ha hétvégén haza tud látogatni a szülővárosába, hiszen ott a család, a házi kedvencünk, a szobánk és sok más számunkra fontos hely a városban.? Ilyen helyek egyike nekem a Grand Hotel Glorius is, ahová Édesapámon keresztül fűznek a szálak. ?‍?

Tökéletesen emlékszem, még jó pár éve, mikor még üresen állt a mostani szálloda épület. Egy vasárnap délután arra sétáltunk, ekkor jegyezte meg Apu: ide egy szálloda kellene, de valami igazán patinás.? Nem is kellett sok idő, összeszedte az embereket hozzá és hamarosan elkezdődtek a munkálatok.? Volt, hogy az építkezés során is végig jártuk, de akkor még csak fejben tudtuk vizualizálni a szálloda belső dizájnját. Eközben én végigkövethettem, hogy milyen tapéták lesznek a falakon, milyen székek lesznek az étterembe, milyen ágytakarók a szobákban és hasonló apróságok. Alig vártam a megnyitót. Apu volt a szálloda élén, mint igazgató és olyan jó volt látni, hogy megvalósult az álma, nyilván nem kevés munkával, de szinte minden az ő elképzelése alapján valósult meg, nem mellesleg a szálló nevét is ő találta ki.?? Egyébként ez a második álma volt a Labirintus után. Nem győzzük követni, az újabbnál újabb ötleteit, de természetesen mindenben támogatjuk. Sajnos-nem sajnos, azóta már a szálloda szomszédságában található Hagymatikum fürdőt igazgatja.??

Nagyon sokat jártunk a hotelbe, szinte nap mint nap, így persze Laurával se volt kérdés, hogy hova menjünk kávézni, de ha már ott jártunk fotóztunk is.☕? Elárulom, hogy Levit is ide vittem először, mikor Apáéknak bemutattam, hogy lássa azért kivel van dolga.??

?: Wilhelm Laura Photography
?: Grand Hotel Glorius – Makó
?: Pull and Bear