Divat

Get on Board! ?

Itt vagyok „már is” egy újabb bejegyzéssel, és bocsánat a késésért. Azt hittem jön a nyár és milyen sok időm lesz mindenre, de valahogy ez nem jött eddig össze.  Meg azt is hittem, hogy végre lehet kis ruhákban meg rövid szoknyákban járni, erre nagyjából minden nap esik ez eső és hosszúnadrágot kell felvenni.??‍♀️ Hol vagy Nyár??!!! ??‍♀️?

Képzeljétek milyen szuper helyen voltunk fotózni. Volt motorcsónak, volt stég és volt jegeskávé is, úgyhogy nem panaszkodhattunk.??? A L’Erbolario napozótermékeivel fotóztunk, és minden terméknek eszméletlenül finom illata volt. A kedvencem a napozás utáni csillámló testápoló krém?, amúgy is imádok mindent, ami csillog, bár Levi nem szereti, ha tiszta csillámpor az egész lakás.??‍♀️ De hát ez velünk, nőkkel jár.?? Meg van még egy dolog, amit soha nem fogok megérteni… hogy lehet az, hogy én soha nem találom a hajgumijaimat, hullámcsatjaimat, ő pedig akarva-akaratlanul megtalálja őket.????‍♀️ Visszatérve a fotózáshoz, el kell mesélnem nektek egy-két vicces sztorit.?

Épp videóztuk a napozó spray-t fújás közben, amikor megbillentem a hajó szélén és kiesett a spray kupakja a kezemből, amit a Tisza azonnal el is vitt, szóval nekem köszönhetően mínusz egy kupak.?? Azután átöltöztem a piros „baywatch-os” fürdőruhámba és kimentünk a stégre.?Aki éppen arra hajókázott, evezett azoktól kaptam a segítségkérő kiáltásokat: „Hé, Pamela ments ki minket”! Szegények csak azt nem tudták, hogy az úszás nem éppen az erősségem, szóval inkább nem is próbálkoztam a kimentéssel.??‍♀️⛔

Hamarosan újabb ruhákat, képeket hozok majd nektek, úgy hogy mi már ezerrel dolgozunk rajta Laurával…?❤️

?: Wilhelm Laura Photography

Napozó termékek: L’Erbolario
Kék top+short: Zaful
Fürdőruha: Calzedonia
Napszemüveg: Bershka
Napszemüveg: H&M
Fülbevaló: H&M