Divat

Taste The Feeling..®️

Aki elolvasta a poszt címét, szinte biztos vagyok abban, hogy mindenki a kis vele járó dallammal „énekelte” magában. Jó, nem biztos, de én akár hányszor kiejtem vagy elég ha csak eszembe jut ez a három szó, mindig jön mellé automatikusan a kis muzsika is.?  Na, szóval eddigre már mindenki rájöhetett, hogy nem másról, mint a Coca-Cola-ról van szó. Sajnos – nem sajnos, gyanítom a Facebook után ez a legismertebb szó a világon. Persze-persze, mennyivel jobb lenne ha mondjuk, a környezetvédelem szó állna e helyett a második helyen, de valljuk be, azért elég ügyesen csinálják azt, amit csinálnak. Szerintem rajtuk kívül senki nem tudna ennyi fekete, cukros löttyöt eladni világszinten.

Mindennap sokkoljuk egymást azzal a sok „okos” közhellyel, hogy a Cola hizlal, a Cola tönkreteszi a fogakat, a Cola tönkreteszi a csontokat, a Cola tönkreteszi a gyomrot és blablabla.. . Nem mondom, hogy ezek az állítólag biológiailag alátámasztott kijelentések nem igazak, de most lehet velem van a baj, mert én eddig ezek egyikét sem tapasztaltam még magamon, pedig mint azt a mellékelt ábra is mutatja, szoktam inni. Ellenben, viszont hányszor segített már rajtam a jól bevált Cola. Például buli utáni reggeleken életmentő, aztán tökéletesen kiszedi a foltot a ruhákból. Ha fáj a gyomrod, a hasad vagy éppen a fejed tökéletes választás gyógyszer helyett és gyanítom, majdnem hogy egészségesebb is egy némelyiknél.  Szóval, ha engem kérdeztek, akkor a Cola király dolog. ??

Áttérve kicsit a fotózásra, mint látjátok elég világos szerelésben voltam és szerintetek mi történt nagyjából az első percben?! ….Hát persze hogy leöntöttem magam…??‍♀️ de csodával határos módon egyáltalán nem maradt nyoma a ruhámon, jelzem, nem kellett a Photoshop-ot használni. ☺️

?: Laura Wilhelm Photography

Ruha: Zara 
Dzseki: Bershka
Kendő: Pimkie
Cipő: Vagabond
Óra: Ice Watch
Napszemüveg: Bershka
Táska: Parfois