Divat

Norwegian feeling ??

Itt vagyok „már is” egy újabb élménybeszámolóval, igaz kicsit megcsúsztam, de ha elmesélem nektek, hogy milyen gyönyörű helyeken jártam, azt hiszem, akkor elnézitek nekem. Ezúttal észak felé vettük az irányt és egy csodás hetet töltöttünk Norvégiába.??

Sok szép helyen voltam már, de azt hiszem, Norvégia viszi a prímet. Tengerpart, tavak, fjordok és hegyek amerre csak a szem ellát, kell ennél több??‍♀️Itt mindenki megtalálná, azt az álomhelyet ahol leélné az életét. Miután kicsit hűvösebb van ott északon, így nem nagyon kell aggódni amiatt, hogy éppen melyik forrónacit vagy kis ruhát vegyünk fel. De nem is ez a lényeg, hiszen nem ezért utazik oda az ember, hanem azért hogy felfedezze azokat a lenyűgöző helyeket.?️

A város ahol voltunk egy kis csoda hely, mintha valamelyik mese díszletében sétáltunk volna, egymást érték, az egyforma kicsi fehér faházak és én még egy hét elteltével se tudtam betelni velük. Nem mellesleg kibéreltünk mi is egy ilyen kis faházat a tengerparton, ahonnan a kilátás festői volt. ?️Most képzeljétek el, ott egy kis faház a tengerparton, amelyet havas hegycsúcsok vesznek körbe és még a házikó teraszán egy jacuzzi is van… hát persze hogy azt kívántuk, hogy álljon meg az idő, de sajnos nem így történt. Jó persze nem vagyok telhetetlen, de azért bevallom ott minden tökéletes volt.

Természetesen hajókáztunk is, meg volt a hegymászás adag is, ami annyira jól sikerült, hogy a hatalmas szél majdnem lefújt minket a szikláról, így viccesnek hangzik, de ott nagyon félelmetes volt. A látvány, viszont ami a hegy tetején fogadott az valami pazar volt, bár hiába is próbálnám, leírni vagy fényképen megmutatni az nem adná vissza ugyanazt, úgyhogy nincs mese el kell menni mindenkinek oda.⛰️  Nem utolsó sorban kipróbáltuk a norvég halászlevet is, ami el kell mondjam cseppet sem hasonlít az itthonira, de legalább annyira finom. ?

Szóval ha valaki kalandra, hidegre, Teslára, rákra és gyönyörű helyekre vágyik, akkor azonnal vegye a repülőjegyet Norvégiába. Kalandra fel! ✈️