Divat

At the station…?

Végreeeeee itt a szép idő és hála az égnek el lehet tenni a téli kabátokat és elővenni a kis cipőket. ? Hihetetlen, hogy egy hete még havazott, most pedig száz ágra süt a nap, de nagyon élvezem, főleg azt, hogy most már nem kell mindig beöltözni télnek, hanem lehet csinosan öltözni. ?

Most egész elegánsra vettem a formát, bár sokan azt mondják, hogy ez a szett kicsit pincérnős, de még jó hogy nekem „kell” hordanom és nem másoknak. ? Az ilyen klasszikus darabokkal, mint a fehér ing és a fekete magas derekú kosztüm nadrág, nem nagyon lehet mellényúlni. Mondjuk én még egy kis fekete mellénnyel is feldobtam, gondoltam „el nem rontja az összképet”. ?‍♀️

Na és érthetően milyen cipő illik ehhez az összeállításhoz? Hát persze hogy egy magas sarkú, nyilván nem a kényelemről híresek ezek a cipők, de hölgyeim, a szépségért néha meg kell szenvedni! ? Nézzük a jó oldalát, nagyon szép hosszú lábakat kölcsönöz viselőinek, szóval minden rosszban van valami jó. ?

Miután itt ez a gyönyörű idő és a napsütés, előkerültek a napszemüvegeim is, amiket sajnos vagy nem sajnos, de mániákusan gyűjtök. Persze feketéből több is van, de ez a nagy kedvenc. ?️ Végezetül, most elhoztam nektek a barcelonai utazásunk egyik termését, a kis fehér táskát, amely amióta megvan nem nagyon volt szabadságon. ?

?: Laura Wilhelm Photography

Ing: Zara
Mellény: H&M
Nadrág: Zara
Cipő: Zara
Napszemüveg: Zara
Táska: Mango