Divat

Hola BCN! ??

Most kicsit élménybeszámolósra vettem a formát, de szerintem ez sokkal szórakoztatóbb lesz, mint az eddigi bejegyzéseim.  Ahogy a múltkor megígértem, most itt is van a barcelonai kirándulásunk kis története és persze a fantasztikus képek is hozzá. ?

Ott kezdődik, hogy az éjszaka közepén indultunk Szegedről a reptérre, a szeretett golfunkkal, ami már lassan 30 éves, de bármilyen hihetetlen „tökéletesen” működik. Na, szóval megyünk-megyünk az autópályán, és egyszer csak elkezd iszonyatosan zörögni alattunk az autó, de nem kell megijedni, épségben felértünk a parkolóba. ? Bár az is érdekes volt, mert elnéztem a térképet és még ott egy kicsit köröztünk mire megtaláltuk. ?️

A repülő úton hál’ isten minden rendben volt, mondjuk éppen történhetett is valami, csak mi végig aludtuk az utat, úgyhogy nem nagyon „voltunk ott”. ?️ Csodás napsütéses idő volt, mikor megérkeztünk Barcelonába, úgyhogy el is indultunk azonnal felfedezni a várost. „Atyaaa ég ez a város eszméletlenül menő”, hát nagyjából ez volt a reakciónk miután sétáltunk 100 métert a belvárosban. Szebbnél szebb épületek, hatalmas gyönyörű parkok szerte a városban és hát persze a februárban is nyüzsgő tengerpart. ?️ Sok helyen jártunk, már de megállapítottuk, hogy eddig Barcelona a No.1. ??

Nyilván ellátogattunk a Güell parkba, megnéztük a varázslatos La Sagrada Famíliát, sétáltunk a La Ramblán és a híres La Boqueria piacra is betévedtünk, ahol igazi kókusz levet ihattam. ? Természetesen egy-két üzlet sem maradhatott ki, de hát hihetetlen nagy akciók voltak, és ez egy elég jó indok ugyebár, a gond csak az volt, hogy hazafelé nem igazán fértem be a bőröndömbe. ??‍♀️

Ha már ott jártunk megkóstoltuk a helyi specialitásokat is, a quesadillas és a tacos teljesen rendben volt, na de a seafood paella…  na ott már voltak gondok.??? Szegény Levi szervezete nem nagyon akarta befogadni a tengeri herkentyűket és valószínű ezek után sem lesz a kedvence. A kis kirándulásunk legviccesebb része, hogy ezután már csak a magyaros ízeket kívántuk és hihetetlen, de találtunk egy magyar éttermet, ahol biztosra mentünk és a jól bevált gulyáslevest választottuk. ?‍♀️❤️?

?: Anita Dajka – Photographer