Divat

Indigó

Itt vagyok egy újabb fantasztikus L’Erbolario termékkel, amit ha elolvassátok a kis írásom, garantáltan ki szeretnétek majd próbálni.

Aki szereti az édességeket, az tegye fel a kezét! Nem tudom ki mennyire nyújtotta magasra, de szerintem mindenkié közül az enyém van a legmagasabban, ugyanis ha valaki, akkor én rajongok az édességekért, legyen az akár étel, ital vagy éppen egy parfüm. ?

El kell mesélnem, hogy minden nap egy bögre kakaóval, ébredek és fekszem, de még a kakaóba is teszek mindig plusz kanál cukrot, tudom-tudom ez nem normális, de menthetetlen vagyok. Mindezért nem véletlen, hogy a kezembe akadt a L’Erbolario egyik újabb illata, az Indigó, amiben na, szerintetek milyen alapvető összetevő van?… Hát persze hogy a perui kakaó. ? Az édesség kedvelők másik nagy kedvencét is bele csempészték a kis tégelybe, ami nem más, mint a madagaszkári vanília. Emellett még számos gyümölcs- és virágillat is fellelhető benne. Ugye milyen hihetetlen, ennyi csoda egy illatban?!

Nem tudom előfordult-e már veletek, hogy megillatoztatok egy parfümöt és nem tudtátok hirtelen eldönteni, hogy ez most éppen egy bódító vagy éppen egy nagyon kifinomult illat. Velem pontosan ez történt, mikor először magamra permeteztem az Indigó parfümöt. Utána becsuktam a szemem és az illat hatására egy sötét kis erdei tisztást tudtam elképzelni, ahol cikáznak a szebbnél szebb pillangók és szentjánosbogarak. Ez a magával ragadó illat elvarázsolt teljesen a fantasy mesék világába és egy pillanatra én is hercegnőnek érezhettem magam. ? Ahogy az ilyen filmekben úgy az Indigó termékeiben is fellelhető egy kis bűbáj, varázslat és természetesen a csoda. Nem tudom milyen varázsigét olvastak rá erre az illatra mikor készítették, de az biztos, hogy megtalálták hozzá a tökéletes összetevőket. ?‍♂️

És jöjjön a legnagyobb különlegessége az Indigónak, mert ahogy a mesékből sem hiányozhat a fess herceg, úgy ebbe a termékbe is belecsempészték. ? Nem félre érteni, nem főztek bele semmiféle királyfit, csak tudni illik, hogy az Indigó termékcsalád „uniszex”. Épp ezért mondtam is a páromnak, hogy próbálja ki ő is, hogy neki hogy tetszik. Egy idő után már számon is kértem szegényt, hogy miért nem próbálja már ki, és akkor mondta, hogy már réges-rég azt használja, de hiszitek vagy sem, teljesen más illat érvényesült rajta, mint rajtam. Míg a férfiakon egy erőteljesebb, fűszeresebb illatként érződött, addig a hölgyeken egy sokkal nyugodtabb, kellemesebb, finom illat érvényesült. Szóval hölgyeim, ha évfordulóra, Valentin napra vagy más jeles alkalomra már nem tudtok mit venni a szerelmeteknek, akkor az Indigó termékeit válasszátok. Legrosszabb esetben, ha még sem tetszik a párotoknak az illat, akkor nézzük a jó oldalát, mi nők is el tudjuk használni, így mindenki jól jár, vagyis majdnem mindenki. ?❤️

Indigó termékcsalád: L’Erbolario 
Shop: http://lerbolario-naturkozmetikumok.hu/parfum-rendeles-illatcsaladok/indigo