Divat

Power of Black

Nem tudom mennyire érzékelhető a képekből, de elmondani se tudom, hogy mennyire fagyoskodtunk a legutóbbi fotózásnál, de nyilván mindent a képekért.! Mindenkinek lefagyott már az összes ujja, de a képeket elnézve, csak megérte.

Én egyébként is iszonyatosan fázós vagyok, de ezt a szó legszorosabb értelmében kell érteni, mert például nyáron is vastag téli takaróval takarózok, na, most akkor gondolhatjátok, hogy mi lehet télen… ? . Niki barátnőm egyből meg is jegyezte, amikor meglátott ebben az outfitben, hogy rossz ránézni a bokámra, hogy csupaszon van, de hát most ez a cipő volt soron és ehhez pedig ez a naci passzolt. Azt hozzáteszem egyébként, hogy harisnya volt rajtam! Szóval ezzel arra akartam kilyukadni, hogy most a cipő volt a fő attrakció. ? Sokak szerint ez már „too much”, de én imádom az olyan dolgokat, ami mások szerint „kicsit” sok, mivel épp ettől lesz különleges és egyedi. Egyébként is, ki szeretne olyan ruhadarabot vagy kiegészítőt vásárolni, ami már másik 30 ismerősének is van?! Szerintem senki, vagy ha mégis akkor azon eléggé meglepődnék. ??

Mint látjátok, újra a fekete szín dominál a szettben, kombinálva egy kis fehérrel és ezüsttel, azaz felsorakoztattam a kedvenc színeimet. Pont ez az a három szín, amelyeket bárhogyan és bármivel variálhatunk. Az egyik kedvenc hátizsákomat vettem magamhoz, lehet kicsit kisiskolás már a hátitáska, de bárki bármit mond, nehéz könyveket ebben a legkényelmesebb vinni, mintsem hogy leszakadjon a kezem. ?

Van még egy apróság, amire felhívnám a figyelmet. Kedves párom csokornyakkendő őrült, és úgy látszik rám is rám szállt ez az őrület. ? Imádom ezeket a „fancy” kiegészítőket, hihetetlen, hogy mennyire fel tudnak dobni egy egyszerűbb inget és nyugi lányok nem kell aggódni, mert egyáltalán nem lesz pincér uniformis ettől az outfit.

Kabát: Zara
Cipő: Zara
Hátizsák: Zara
Nadrág: H&M
Masni: Stradivarius
Ing: Stradivarius
Fülbevaló: H&M