Divat

70’s Babe

Azok a trendi ’70-es évek…

Újra hódít a ’70-es évek divatja és nézzetek csak nekem is milyen vagány nacim van. ? Nem kicsit retró, de hát ez a pláne benne.

Elég sokan megnéznek, mikor ezt a nadrágot viselem, de érthető, hiszen nem egy mai divatelem, vagyis ez valahol egy tévhit, mert szerintem nem ment/megy ki soha a trapéznaci a divatból. Vannak, akik ennek kifejezetten örülnek, mint például én, de persze olyanok is lesznek, akik azt mondják, hogy „csak azt ne!” . De hát hölgyeim, a női magazinok is világosan mutatják, hogy az öltözködés terén visszatértek és már az üzletekben is megjelentek a ’70-es éveket idéző ruhadarabok. Az említett évtized imádta a feltűnőséget, ahogy én is, épp ezért nagyon közel áll hozzám ez az inkább extravagáns, mintsem kifinomult stílus.

Ha már a nadrágom épp elég bő, akkor ezt egy szűk garbóval próbáltam kicsit kompenzálni, és természetesen a hegyesorrú balerina cipő sem maradhatott el, ami szintén a ’70-es évek nagy slágere volt.

A képeken látható kiegészítőkből sem volt hiány, ha csak a fülbevalómat nézzük. A hatalmas fülbevalók és kalapok is természetesen, naaaa melyik évtized elengedhetetlen kellékei voltak??!, hát persze hogy a ’70-es éveké. ??

Nadrág: H&M
Garbó: H&M
Dzseki: Zara
Cipő: Zara
Fülbevaló: Reserved
Kalap: Bershka
Kesztyű: I am
Karkötő: Cango&Rinaldi