Divat

Are you REaDy?

Úúúúúúristeeen most figyeljetek, mert valami hihetetlenül jó képeket lőtt az én kedves fotósom, ezúton is köszönöm Wilhelm Laura. ❤

Mi más, ha nem a piros pufi dzseki volt a legutóbbi fotózásunk kiinduló pontja. Elég meghatározó darabja a szettnek az biztos, épp ezért legalább olyan nehéz volt hozzá kombinálni bármit is. Nyilván a fekete és a fehér mindenhez jó, de én megcsavartam ezt egy kicsit. Amúgy most hogy nézem, olyan vagyok ebben a dzsekiben, mint egy nagy piros pont és ezért jár a piros pont,na jó..és ezért a szóviccért is jár még egy piros pont. ???

Egy ilyen laza kabáthoz a fiúk „kedvencét” párosítottam, ezt azért mondtam, így mert még egy fiúval se találkoztam, akinek bejött volna a mom farmer. De most fiúk komolyan… azért mert nem feszül, meg nem tapad, már nem is lehet szexi? Dehogyis nem! Mi lányok álljunk ki a divat mellett, igen is menő és iszonyatosan vagány a mom farmer! Aki pedig hezitál, hogy meg vegye-e az ne habozzon, futás a boltba! ? Egy bő lezser fehér inggel pedig soha nem lehet mellényúlni, mert higgyétek el szinte bármivel, bármikor, bárhova fel lehet venni. Tipikus „must have” darab!

A cipőm hát igen… most következzen egy „aranyos” történet, mert eredetileg nem ezt szerettem volna felvenni, de pár napja egy új cipő (mert, persze az kell) úgy feltörte a sarkam, hogy strandpapucsban tudtam csak az utcára menni, és nem volt vicces így télvíz idején. ? De pánikra semmi ok, mint látjátok már jobb a helyzet, de még így is csak ezt a kényelmesebb sportcipőt tudtam felvenni. Legalább hogy magamat nyugtassam, annyira azért nem is olyan rossz ehhez a szetthez.

Még egy szót had ejtsek a kis cuki kulacsomról vagy poharamról, vagy kinek hogy tetszik igazából, mert szerintem irtó klassz. Ha innivalót akarok magammal vinni, akkor nem kell béna műanyag flakonokat vennem, hanem ebbe a trendi kulacsba is tudom vinni, bár én tuti kakaót fogok beletölteni. ? Imádom a kakaót!

Kabát: H&M
Ing: Zara
Farmer: Pull&Bear
Cipő: Zara
Kulacs: Reserved