Divat

Back to Art

Remélem mindenkinek békében és boldogságban telt a karácsony és azt is, hogy mindenkinek azt hozott a Jézuska, amire a leginkább vágyott. Szerintem az én páromnak volt a legeslegbőkezűbb Jézuskája. Képzeljétek, egy 5 napos utazást kaptam Barcelonába. Ennél fantasztikusabb ajándékot el sem tudtam volna képzelni.❤

Kedves fotósom azt mondta, hogy valami lezser-elegáns öltözetet tudna elképzelni a mostani helyszínhez és szerintem egész jól eltaláltam ezt a vonalat. Itt egy kis pötty, amott egy csomó, emitt egy masni és így tovább… odáig meg vissza vagyok az ilyen apró részletekért. Amint az már korábban is kiderült, imádom a pöttyös mintát, de mentségemre szóljon, hogy ez nem ugyanaz a harisnya, mint amelyikről már régebben írtam, de hát kinek is lenne elég 1 pöttyös harisnya??! Szerintem egy nőnek sem.?

Nagyon sokszor kombinálom az ingeimet kötött felsővel, hiszen ez a legtökéletesebb téli viselet. Csinos, elegáns, de mégis kényelmes és meleg. Amire felhívnám most a figyelmet, az a varázslatos kis jegyzetfüzet. Olyan, mintha valamelyik tündérmeséből vették volna elő. Megjegyzem, ezt a szépséget az egyik kedves szaktársamtól kaptam, de mindenki azt mondta, hogy ennél “Grétisebb” ajándékot nem is vehetett volna nekem.?

Kötött felső: H&M
Ing: Stradivarius
Harisnya: Calzedonia
Jegyzetfüzet: Parfois
Cipő: Zara