Divat

Baby, It’s Cold Outside

„Hull a hó, hull a hó, minden hófehér… „ ja várjunk csak, nem, egyáltalán nem, pedig már nyakunkon a karácsony és gondolom mindenki fehér karácsonyt szeretne, ahogy én is, de, na adjunk neki még egy esélyt, hátha 24-ére minden hófehérbe borul. Remélem, okosabbak vagytok nálam és már mindenki megvette az ajándékokat, mert én szokásomhoz híven az utolsó pillanatra hagyom, amikor is már minden üzletet kifosztottak…? DE! Ami késik, nem múlik.?

Itt az ünnep hevében mi is kinéztünk a karácsonyi vásárba, és ha már ott jártunk csináltunk pár képet is.? Kiskoromból megmaradt egy nagyon aranyos mondóka, amit minden téli reggel elmondok, mielőtt kilépek a lakásból; „Hopsz a kesztyű, sapka, sál, rám a hideg nem talál.” és rájöttem, hogy ez milyen igaz!! Ennek köszönhető, hogy most ezeket a téli kiegészítőket mind magamra aggattam. Mint látjátok beszereztem egy újabb fejfedőt, és kijelenthetem, hogy már is imádom. Természetesen, ha valami újdonság jelenik meg a divat piacon, Grétike egyből rohan, hogy megvegye magának, bármi is legyen az. Ez most sem volt másképp, amikor a svájcisapka jött újra divatba. Szeretem a hagyományos fazonokat, ugyanakkor élvezem, ha van rajtam egy-egy feltűnő darab. Itt van például a sálam… hát igen gondolom sokaknak ismerős lehet, mivel a mindenki által kedvelt Roxforti uniformis színeit idézi, nem mellesleg odáig vagyok ezért a színkombinációért.

Amit még magamra aggattam, (bár előre tudom, hogy Apukámnak ez nem fog tetszeni) az a fülbevaló, de amíg a karácsonyfát nem lehet díszíteni, addig én magamat díszítem fel a szembetűnő ékszerekkel.?

Ui.: Boldog Karácsonyt Mindenkinek!?????

Sapka: Stradivarius
Sál: Mango
Fülbevaló: H&M
Kesztyű: Stradivarius
Táska: Reserved
Kabát: Zara
Kötöttfelső: H&M
Ing: Stradivarius