Divat

Lilla Lilla

L’Erbolario. Lehet sokak számára még ismeretlen ez a név, de most mesélek róla egy kicsit. Réges-régen egy olasz kisvárosban, pontosan Lodiban, egy kedves házaspár létrehozta első kozmetikumait a régi és elismert családi receptek alapján. Sok-sok fáradozással, de sikert sikerre halmozva telt az idő és a L’Erbolario kis családi vállalkozásból nemzetközi szinten is elismert üzletággá vált. Azóta pedig napi szinten indítják útnak a kozmetikumszállítmányok tömegét, világszerte több mint 5000 gyógynövény szaküzletbe és az országok gyógynövény részleggel rendelkező gyógyszertáraiba. Mindenképp próbáljátok ki ti is ezeket a fantasztikus natúrkozmetikumokat!

Tavasz, apró virágok, derű, szerelem és egy hamisíthatatlan illat, ezt most mind belecsempészi a téli napjainkba a L’Erbolario, és hogy mi is ez a csodaszer?? Nem más mint a legújabb orgona ihlette Lilla Lilla termékcsalád, amit itthon Orgona néven ismerhettek meg. Ugye hogy mindenkinek felkeltettem az érdeklődését?

Imádom, amikor tavasszal járom az utcákat és csak úgy lubickolok a fantasztikusabbnál-fantasztikusabb virágillatokban, és hogy most ezt átélhetem a saját lakásomban is, és hozzáteszem mindezt télen, hát nem is tudok mit hozzáfűzni… .  Mindközül személyes kedvencem az orgona virága, hiszen páratlan illatával azonnal belopja magát a gyengéd női szívekbe. Nekem sem kellett több, mikor első alkalommal nyitottam fel a tusfürdő kupakját. Nem akartam elhinni, hogy tényleg itt van a kezemben a tavasz, egy apró kis tégelybe zárva. Mondanom sem kell, hogy alig bírtam abba hagyni a tusfürdő adagolását a vízbe. Az egész fürdőt ellepte ez a gyümölcsös- virágos-pézsma illat. Valóban meg kellett csípjem magam, hogy elhiggyem, hogy ez tényleg velem történik-e. A ráadás még csak ezután jött, amikor is fürdés után bekentem magam a hozzá tartozó testápolóval, és kijelenthetem, hogy ekkor megérkeztem az illatok mennyországába. Leírhatatlan az érzés, amikor konkrétan úgy érzed, hogy egy virágoskert közepén állsz, és az összes virág illata a te bőrödön összpontosul. Mindemellett pihe-puha bababőr érzetet kölcsönöz a bőrömnek, aminek igen hálás vagyok, hiszen, ha létezik ember, akinek száraz a bőre, akkor az én lennék. Miután jó pár este átestem e tavaszias kis rituálémon, elhihető, ha azt mondom, hogy az egész lakást belepte az illat?! Kezdve a köntösömmel, az ágyhuzatomon át, a hálóingemet és még sorolhatnám, hogy mi mindenemet. A reggeli készülődésem csúcspontja mindig is a parfüm kiválasztása és adagolása volt. Amióta az Orgona parfümöt használom, azóta ebből a folyamatból kimarad a kiválasztás, hiszen gondolkodás nélkül ezért a magával ragadó parfümért nyúlok.

Végre egy parfüm, amiből nem kell kismilliót fújni magamra, hogy valamit is megérezzek belőle, hanem az első fújásnál már intenzíven érzem magamon az illatot. Ezt be is tudom bizonyítani, mert, akárhova betoppanok, egyből megjegyzik, hogy milyen csodás virágos illatáradatot hoztam magammal, és úgy gondolom nincs is ennél nagyobb dicséret egy hölgy számára.

Testápoló: L’Erbolario
Parfüm: L’Erbolario
Gyűrű: Reserved
Kesztyű: Stradivarius
Táska: Reserved