Divat

Pastel Love

Most tényleg próbáltam lehetőség szerint a legmelegebben felöltözni, hiszen itt a tél és már a hó is, de hát szokásomhoz híven, ez nem egészen jött össze. Lehet december elején már nem annyira praktikus a szakadt farmer – sportcipő kombó, de mit tehetnék, ha csak így az igazi az összkép?!!

Csak hogy kicsit vállon veregessem magam, felül egészen rétegesen öltöztem. Általában akkor nem fázom, ha a derekam sem fázik, és miután most ezt a hosszú kötött ruhát vettem fel, így ezt a problémát kiküszöböltem. Egyébként imádom ezt a ruhácskát, tavasszal-ősszel, egy dzsekivel és edzőcipővel tökéletes viselet, ilyenkor a nagy hidegben pedig mindig kiegészítem egy nacival… és ez általában mindig egy szakadt farmer, de hát miért is lenne ez baj, ha tökéletesen passzol hozzá. A szőrös mellény nem csupán egy flancos kiegészítő, hanem szintúgy a meleget szolgálja, na jó… igazából egy feltűnő kiegészítő, de muszáj volt felvenni, hisz így megvolt az indok a sportcipőre is, mert ezt a kettőt általában együtt hordom, de érthető, hiszen pontosan ugyan olyan pasztell rózsaszín mind a kettő. És tádááám… előkerült a nagy szőrős kabát is, amit a kedves szaktársam, macikabátnak vagy más néven ewok-kabátnak hív, de biztos csak azért, mert ő is ilyet szeretne.? Ez egy szerelem kabát a részemről, de remélem a kabát részéről is. Ami pedig a hab a tetején az a kapucni, nincs is szerintem annál stílusosabb, mint ha egy ruhadarab kapucnival van kombinálva.

Ez a kis pasztell, türkiz táska pedig már megjelent egy korábbi bejegyzésemben is, ahol szintén a pasztellszínek domináltak. Ez inkább egy tavaszias kis táska, de ehhez a színvilághoz szerintem hibátlan választás volt.

Kabát: Zara
Ruha: Bershka
Mellény: Mango
Farmer: Bershka
Táska: Parfois
Gyűrű: Pandora
Óra: Ice Watch
Cipő: F&F