Divat

Coffee Time

Minőségi kávé, elegáns környezet, patinás felszolgálás. Hát ez lenne az én kedvenc kis kávézóm Szeged belvárosában. Nem véletlen, hogy ez alkalommal a lenyűgöző Lobby Cafét választottuk a fotózás helyszínéül és szerintem nagyon eltaláltuk. Ha erre jársz, mindenképp nézz be Te is!

Egy ilyen hely megköveteli a csinos megjelenést, bár nem tudom mennyire hiteles ez a mondat tőlem, mert aki ismer, az tudja, hogy én mindig „kicsit” túlzásba viszem az öltözködést. Természetesen egy új szerzeményt fotóztunk be, ami tökéletesen illik a kávézó stílusához. Egyszerűen imádom a hétköznapi eleganciát. Nem is túl puritán, de nem is túl sok. Na jó… van aki szerint ez már sok egy szimpla hétköznapra, de szerintem egyáltalán nem.? Különleges egy kreálmány ez a kosztüm az biztos, és az első benyomás is megosztó szokott lenni róla, de hála Istennek ez egy olyan darab, ami nem jön szembe velem az utcán, mert ha ez előfordulna, akkor nagyon morcos lennék.?

Anyagában mintás, szövet kosztüm,húú már a megnevezése se semmi, hát még hordani… . Azt gondolom az ilyen darabokról, hogy nem elég csak reggel felvenni, azután pedig ellenni benne egész nap, hanem kell hozzá egy tartás, egy fajta magatartás, ahogyan is illik viselni egy ilyen szemrevaló kosztümöt.

Ha már itt tartok, akkor megemlíteném, hogy a másik, amit tudni kell viselni az a gyémánt ékszer. Legyen az akár gyűrű, medál vagy éppen fülbevaló. Na, hát most sikerült nekem mind a hármat összehozni, de hát, ha már lúd, akkor legyen kövér. Igaz ritkán veszem fel így a szettet egybe, de különleges ruhához, különleges ékszerek passzolnak, nem igaz?!? Semmi sem tükrözi jobban egy hölgy jellemét annál, ha gyémánt ékszert hord, hiszen egy igazán kifinomult személyiségről árulkodik.

Kosztüm: Reserved
Fülbevaló: I am
Gyűrű: Pandora
Nyaklánc: H&M