Divat

Let’s take a walk on the wild side

Tudom, tudom… már az előző bejegyzés után el kellett volna tenni ezt a fránya bőrdzsekit tavaszra, de hát ha egyszerűen nem tudok megválni tőle?! Hozzáteszem egyébként is csak ez a kabát passzolt az összképhez, úgyhogy nem is volt más választásom. ?

Itt a hideg, fúj a szél, de azért próbálkoztam még a szoknyával. Tudjátok, mindent a szépségért. Na jó, azért nem egy lenge nyári szoknyáról van szó, hanem egy nagyon dögös bőrszoknyáról, amibe azért van anyag rendesen. Magas derekával és A-vonalával egy igazán stílusos darab, nem mellesleg mind a hétköznapokra, mind pedig alkalmakra tökéletes választás. Ami miatt a kedvencem, és ami még inkább egyedivé teszi az az öv, ja és akkor még nem is említettem a két hatalmas zsebet, amelyek, jelzem, valódi zsebek, és nem csupán csak mutatóban vannak ott.

Bőrszoknya kötött pulcsival?? Miért ne?!! Mi ez, ha nem menő??!! A kötött daraboknak amúgy is már itt van az ideje (legalább ezzel nem nyúltam mellé) és nem csak otthon, a kakaónk mellé vehetjük fel, hanem bátran a köznapokon is. Végre egy ruhadarab, ami kényelmes, meleg és legálisan hordhatom a suliban is. ☺

Ruha fanatikusként gyakran tapasztalom, hogy az öltözködés sajnos plusz időbefektetést kíván, amit sokszor nehéz elcsípni máshonnan. Ezért én azt vallom, hogy érdemes olyan ruhatárat kialakítani, melynek elemei sokféle verzióban és stílusban variálhatóak, könnyen összeilleszthetők, és megvannak a jól bejáratott alapdarabjai. Pontosan ilyen darab a leopárdmintás sál és a burgundi lakk táska is. Mind a kettő „szerelem volt első látásra”. Ja, igen nekem nagyon sok „szerelmem” van a gardróbomban, de ezt nem félreérteni!!! A bőrkesztyűm is a burgundi jegyében van jelen, ami tökéletesen megegyezik a táska színével.

Igaz már lement a halloweeni őrület, de a cipőm által még simán beállhatnék a boszorkányok közé. Aki eddig látta, mindenkinek az volt az első reakciója, hogy „te jó ég milyen hegyes orra van”, de szerintem éppen ettől lesz olyan különleges. Ha már a cipő ennyire merészre sikerült, így próbáltam ezt visszafogottabb ékszerekkel kompenzálni. Egyszerű kis arany karikagyűrűk, de amilyen egyszerűek, legalább annyira mutatósak is.

Dzseki: Zara
Szoknya: Stradivarius
Felső: H&M
Sál: Zara
Táska: Reserved
Kesztyű: Stradivarius
Cipő: Zara
Gyűrű: Reserved