Divat

School Girl

A reggeli kávénk, egy füzet, az okostelefonunk és persze egy headset. Meg is van minden. Indulhatunk az egyetemre. Na jó, sajnos nem csak ebből áll a suli. Gondolom mindenkiben tudatosult, hogy egy hónap múlva itt a vizsgaidőszak és lassan el kellene kezdeni tanulni, de nyugi, én is csak most döbbentem rá. ?

Ezt a szettet elsősorban a pöttyös harisnya ihlette és arra építettem az összes többi elemet. Mint már kiderült, harisnyafüggő vagyok, de hát ez legyen a legnagyobb baj. Szokták mondani, hogy „a pöttyös az igazi” és ezt én is így gondolom. Ha akarjuk, elegáns alkalmakra is felvehetjük, de ha úgy van hétköznapokra is, mint ahogy én is tettem. A hűvösebb időnek köszönhetően még egy kis csillámos zoknit is felhúztam a harisnyára, hogy biztosan ne fázzon a lábam, mert ha létezik fázós ember, akkor az én vagyok. Bohókás harisnyához, bohókás ruha dukál. Ez a rozsdabarna kisruha, már a színében is különleges, és ami még jobban feldobja, az az aranyos kis fodor az alján. Mindig, amikor egy ilyen fodros ruha kerül a kezembe, rájövök, hogy még mennyire bennem van a kislány, aki önfeledten oda – vissza pörög a szoknyájában.

Bőr bakancs és bőrdzseki, a kiegészítők legkirályibb párosa. Vagány, menő és iszonyatosan ütős kombináció. A bakancsnak már amúgy is itt az ideje, úgyhogy akinek még nincs, gyorsan beszerezni egyet! A bőrdzseki pedig… hát igen, róla már lejárt az idő, de tavasszal újra visszatér!

Az egyik kedvenc táskámat vettem most magamhoz. Legtöbbször ezzel járok suliba, mivel nem is túl nagy, nem is túl kicsi, pont jó. A fekete bőr fülével tökéletesen összepasszol a bakanccsal és a dzsekivel. Szürke filc anyagával pedig egy igazán egyedülálló darab. Első ránézésre sokan azt hiszik ez is egy újfajta Obag, de nem, ez annál sokkal különlegesebb. ?

Szokásomhoz híven szintén az arany ékszerek dominálnak, ám most, ami igazán hangsúlyos az a karóra. Fa anyagával mindenkit első pillantásra levesz a lábáról. Egyszerűen imádom.

Ruha: Zara
Harisnya: Calzedonia
Zokni: H&M
Bőrdzseki: Zara
Bakancs: CCC
Táska: Pull&Bear
Óra: Bobo Bird
Fülbevaló: H&M
Gyűrű: Reserved