Divat

A little autumn

Egy laza, szakadt farmer, egy bő pulcsi és egy bakancs. Meg is van a tökéletes őszi outfit…

Szerencsére gyönyörű napsütéses az idei ősz, ezért akik a szakadt farmer szerelmesei most sokáig kiélvezhetik. Megjegyzem, nagyon megoszlik a vélemény erről a ruhadarabról, ami érthető, hisz ki fizetne egy szakadt, rongyos nadrágért?! (Nagymamám többször is felajánlotta, hogy szívesen befoltozza nekem ?‍♀️) Természetesen én sem tudtam soha sem felhagyni velük, hiszen fesztiválra, kiránduláshoz vagy csak egy szimpla lazább napra tökéletes választás. Nem mellesleg bármivel lehet kombinálni, legyen az egy ing, egy póló vagy, ahogy én is tettem, egy nagy kötött pulcsi. Általában mindig fehér színű felsővel hordom a szakadt farmerokat, ez most sem volt másképp. Ez az egyik kedvenc oversize pulóverem. Nem sok extra van rajta, csak egy egyszerű fonott minta az elején, de annál különlegesebb számomra.

Ha már ősz, ha már kirándulás, akkor elengedhetetlen kellék egy bőr bakancs. Kényelmes, meleg és nem utolsó sorban iszonyatosan vagány. A cipő ezúttal elég karakteres eleme az összképnek. A leopárd mintás sál nem csak design kellék, hiszen beköszöntöttek a hűvösebb napok. Lévén, hogy a felsőhöz hasonlóan, a sál is oversize, így akár a nyakunkba tekerve vagy akár a hátunkra terítve is hordhatjuk. Hozzáteszem, a leopárd minta, úgy látszik örök divat. Az övemben visszaköszön ez a minta, ami bordó, bőr csat résszel van kombinálva az őszi színek kedvéért.
A fülbevalót a gyűrűhöz igazítottam, hisz mind a kettő arany. Azonban mind a kettő rendhagyó is egyben. Igaz, hogy karika fülbevalót választottam, ami magában nem különleges, de ezúttal a karika nem profilból látható, hanem szemből. Egyszerűen imádom ezt az új szerzeményt. A gyűrű szintén formabontó, hiszen aszimmetrikus. Két kis gyöngy díszíti, egy nagyobb fehér és egy kisebb arany.

Nadrág: Zara
Felső: Mango
Cipő: Panama Jack
Sál: Zara
Öv: Parfois
Fülbevaló: Parfois
Gyűrű: Reserved