Divat

The Classic Black

Az eddigi bejegyzéseimből nem derült ki, de aki ismer, az tudja, hogy a legtöbb ruhadarabom fekete, és hozzáteszem ez az egyik kedvenc színem is. Sokan mondják, hogy jól áll nekem a fekete szín, ez a szőke hajam miatt van, hiszen így az arcom nagyobb hangsúlyt kap.

A mostani szettet egy kicsit elegánsabb vonalon állítottam össze. Egy teljesen egyszerű, csónaknyakú, rövid fekete ruhát vettem fel, egy hasonlóan szimpla, fekete kiskabáttal. A kevesebb néha több, szokták mondani, ezt én is vallom, hiszen sokszor csak egy egészen hétköznapi ruhát választok és inkább a kiegészítőkkel teszem különlegessé az összeállítást. Most is hasonló elv mentén történt.

A nagyobb hangsúlyt itt inkább a kiegészítőkre helyeztem, kezdve a harisnyával, ami combközépnél el van vágva. Ez a darab elsősorban a hosszúlábú lányok kedvence, hiszen akinek rövid lábai vannak, neki optikailag csak még rövidebbnek tűnhet benne. Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen részlet, mint a harisnya, nagyon fel tudja hívni a lábakra a figyelmet. A nagy feketeséget egy barnás szőrme sállal dobtam fel, amely megadja az őszies hangulatot a szettnek és nem utolsó sorban jó meleg is. Ha már az ősznél tartottam, akkor érthető, hogy miért döntöttem az olajzöld kistáska mellett, ugyanis nagyon jól összeillenek a barnás szőrmével. Természetesen a téli hónapokra is kell egy kalap, nem csak a tengerpartra. A fekete összeállításhoz értelemszerűen egy fekete kalap dukál, de ezt egyébként bármilyen más stílusú outfit-hez is felvehetjük. Egy sötétbordó lakk kiscipőt választottam a szetthez, amit imádok, a nagy masni megkötője pedig már csak hab a tortán. 🙂

Fekete öltözékhez én személy szerint mindig arany ékszereket párosítok, ez most sem volt máshogy. Egy nagyobb méretű, csavart fülbevalót és fehér gyöngyökkel díszített, aszimmetrikus gyűrűt viseltem.

Ruha: Zara
Kabát: H&M
Harisnya: Calzedonia 
Sál: I am
Táska: Zara
Kalap: Bershka
Cipő: CCC
Fülbevaló: Parfois
Gyűrű: Reserved