Divat

PINKY

Ezt a bejegyzést a budapesti kiruccanásunk egy másik napjáról hoztam nektek. Ezen a napon a pesti oldal belvárosát jártuk körbe és még hajókáztunk is a naplementében, ami nagyon romantikus volt. Természetesen az édesség sem maradhatott el, a hangulatos Gozsdu udvarban finomabbnál finomabb süteményeket kóstoltunk. Erre a napra egy kicsit lazább szettet választottam a városnézésre, mint a kosztüm. 🙂

Idén újra hódítanak az oversize felsők, aminek nagyon örülök, hiszen rendkívül kényelmes viselet, ezért is döntöttem ez a púderrózsaszín darab mellett.
Amivel tuti nem lehet mellényúlni az a szakadt farmer, biztos vagyok benne, hogy minden lánynak van legalább egy darab a gardróbjában. Ezért is párosítottam ehhez a nagy felsőhöz egy hasonlóan laza stílusú farmert.
Miután inkább a pasztel színek dominálnak ebben az összeállításban, így egy ezüst slip-on fazonú cipőt vettem fel hozzá, ami a színének köszönhetően felívja magára a figyelmet.
Ha már a pasztel színeket emlegtem akkor érthető, hogy miért is választottam a pasztell tükizkék kistáskát kiegészítőként. Ehhez a kollekcióhoz ezüst ékszereket vettem fel, hiszen a cipő is ezüst, és fontos, hogy az ilyen apróbb részletek is összepasszoljanak. Így összhangban van minden mindennel.

Pulóver: Bershka
Farmer: Zara
Cipő: Zara
Táska: Parfois