Divat

Beach Girl

Idén a Horvát tengerpartot választottuk nyaralásunk úticéljául, azon belül is a Pula mellett található Kamenjak-félszigetet. Ez egy nemzeti park igazából, ami telis tele van eldugott kis vadregényes strandokkal, amelyeket hatalmas sziklák vesznek körül. A víz átlátszó türkizkék színű, a part pedig csupa fehér kavics, egyszerűen gyönyörű hely.

Az idei nyár nagy slágere a visszatérő Baywatch fürdőruha. Természetesen én is beszereztem kapásból kettőt, egy pirosat és egy feketét, biztos, ami biztos. Az egykori TV sorozatban a piros színű dominált, ezért én is ezt részesítettem előnyben. Ez a vadító piros szín, már magában felkelti a figyelmet ezért is mondják, hogy önbizalom növelőként hatásos viselni. A fazonjának köszönhetően jól kiemeli a nőies vonalakat. A magasan felvágott alsórész optikailag meghosszabbítja a lábakat és hát melyik nő ne szeretne hosszú lábakat?.  A mélyen kivágott dekoltázs is hasonló célt szolgál, segít kihangsúlyozni a kebleket. Egy ilyen fürdőruhával nem nagyon lehet mellé nyúlni, hiszen úgy látszik örök divat, és akkor még nem is említettem, hogy a türkiz színű vízzel milyen jól passzol a piros.

Ez az amúgy is karakteres fürdőruhához inkább visszafogottabb kiegészítőket választottam, mint például a strandoláshoz elengedhetetlen nagy karimájú kalap, ami nem mellesleg az egyik kedvenc kiegészítőm.

Fürdőruha: Calzedonia
Kendő: H&M